Nejnovější recenze ze sekce Bazény
Bestway Steel Pro Max 3,05 x 0,76 m 56406
Přidáno: 30. června 2024
(naposledy upraveno 30. června 2024)
Zakoupeno v HvezdickaNOVA
- Dobře zabalený
- Snadné zkompletování
- Pevnější materiál
Spokojenost.
- Rychlá instalace, splňuje naše požadavky na koupání na zahradě
- Nejlepší kompromisní řešení, když chci bazén za málo peněz.
- Je takový šišatý, křivé sváry, nepodařilo se ideálně srovnat dno, ale na funkci to nemá vliv - kvalita odpovídá ceně.
Takový brouzdálko, na osvěžení v horkých dnech, které, když je zakryté plachtou v době, kdy se nepoužívá a ideálně s pískovou filtrací a vysavačem, si dokáže udržet krásně čistou vodu s minimem chemie. Ale kvalita zpracování už není co bývala, bazén koupený před deseti lety měl lepší sváry, přesnější zpracování, nebyl tak rozkydlý ve spodní části a uvidíme, co nafukovací límec vydrží, ale vypadá, že je z mnohem slabšího materiálu. Nicméně za ty peníze je to skvělá volba.
super bazén, snadné složení, syn to zvládl úplně sám.
Vnučka měla radost, určitě poslouží. Uvidíme, jak bazén vydrží přes zimu.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
- Vše ok
- Tento bazén jsme koupili poprvé. Jsme naprosto spokojeni.
Super bazén pro malý prostor a pro 1 dítě a dospělého
Překvapilo, že spojky opěrných trubek jsou plastové ( jiné bazény měly dosud jen kovové)
- Rychlé složení bazénu.
Konstrukce bazénu je celkem robustní. Bazén je vyroben ze solidní vrstvené folie. Vnitřní kresba je velmi hezká (imitace kamínků. Mám jen trochu obavu jak to dopadne po pár letech s plastovými spojkami na trubky horního prstence bazénu.
- Naprostá spokojenost. Velmi příznivá cena. Celkově moc hezký a pevný. Má mnohem pevnější i dno. U některých je dno velmi tenké z jiného materiálu(velká opatrnost).
- Pevný materiál bazénu
- Robustní i když lehká konstrukce
- Hodně vody a je možno i plavat
Bazén jsme vybírali po zkušenostech s nižším bazénem stejné konstrukce. Ten vydržel 6 let. Uvidíme, zda novější a větší typ zvládne více let používání. Původní slkimmer a pískovou filtraci jsme zapojili a světe div se ono to funguje.
Museli jsme pořídit vyšší schůdky 130cm abychom se dostali do vody.
produkt na míru zdravotního hendikepu
trochu slabší dno i límec bazénu, než obdobný zakoupený před pár lety
- Naprostá spokojenost a kvalita.
Funkční , v pořádku . Jen je třeba objednat jinou - větší plachtu - 2,44 z nafukovacího je malá na 2,44 s konstrukcí .
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení.
Tým Marimex.cz
- Nafukovací prstenec neudrží vzduch déle než několik hodin.
- Kartušová filtrace se neustále samovolně zavzdušňuje.
Jedním slovem mizérie.
- Možná cena
- Minimální tloušťka nosné konstrukce
- Tenká plachta. Igelitka z lidlu je silnější
- Plastové díly vypadají nekvalitně, nedrží na trubkách
Naprosto šílená nekvalita a "levnost" výrobku. 12 let starý bazén jsem chtěl vyměnit tak jsem omylem objednal toto. Těch 12 let vývoje je teda znát obrovsky - inženýři zjistili jak věc co nejvíce ojebat aby to ještě drželo pohromadě.
Ani jsem nestavěl a prodal pod cenou jinému nešťastníkovi. Pořídil o 2 litry dražší, který je o kus lepší.
Toto odhadem nedá ani jednu sezonu.
Sice "jen" 5 litrů, ale styděl bych se toto vůbec vyrábět v takové minimální kvalitě.
Nebrat - tento konkrétní model/řadu.
Reakce značky Bestway
Milý Honzo,
je nám líto, že nejste s naším výrobkem spokojen. Patříme mezi 2 největší výrobce nadzemních bazénů na světě a modelové řady bazénů Steel Pro Max se vyrobí a prodá po celém světě nižší řád milionu kusů. Rozdně trvale sledujeme kvalitu našich výrobků a odezva našich zákazníků (i zde na Heuréce) a prodejců není tak tragická, jak uvádíte. Ano, na každém výrobku je vždy co zlepšovat a každá neuvážená změna může být zdrojem velké množství reklamací. Věřte nám, že všechny změny se nejprve pečlivě testují než se uvedou do výrobního procesu a kvalita bazénů Bestway obecně nevybočuje od ostatních výrobců v této cenové kategorii.
Předpokládáme, že muselo dojít k nějakému nedorozumění, protože jinak by byl náš bazén (jinému nešťastníkovi) již neprodejný.
Příjemné léto přeje
Bestway Eastern Europe
Zatím jsem ho nevyzkoušel.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »