Nejnovější recenze ze sekce Bazény
- Jednoduché sestavení,
- Musí se uklízet na zimu
- Vyhovuje tvar i velikost
Myslím si,že produkt bude hlavně vyhovovat dětem,splní jejich přání ,léto využít v novém bazénu. Jen,aby nám přálo počasí.
- max.na 2 sezony
Byl mi doporučen přes známiho
- rychlost
Bestway Steel Pro Max 3,66 x 1,22 m 14471PFS
Lubomír Karpíšek
Přidáno: 8. června 2023
(naposledy upraveno 8. června 2023)
Zakoupeno v TVPRODUCTS.cz
- je nový inovovaný výrobek
- nevím o žádné
Intex Easy Set 3,66 x 0,76 m 28130NP
Přidáno: 7. června 2023
(naposledy upraveno 7. června 2023)
Zakoupeno v Moderní nákup
Zdravím produkt je dobrý ale na obrázku bazénu je + dárek a ten u bazénu nebyl .
- Poměr cena kvalita
- Velký bazén
- Pracnost montáže
- Filtrace vypadá robustně, ale návod je zmatený a hlavně to všude protéká - je třeba hodně utáhnout připojení hadic
- Dodává se bez špuntu zpětného odtoku - za těch 50 Kč kolik stojí přiobjednání ho k bazénu za 20 tisíc dát mohli
Klasický nadzemní bazén. Překvapilo mě, jak moc tenký je plech i folie a kolik je práce s tím to postavit - ale ve výsledku vypadá funkčně.
Nejhorší bylo připravit terén - máme svažitý pozemek a vykopat lopatou díru tak, aby jedna strana byla cca 40cm zapuštěná bylo týden každovečerního kopání - cca 40 koleček. Urovnat terén pak také nebyla sranda, nakonec jsem oproti plánům půjčil na chvíli pěch z Bauhausu, jinak by to nešlo.
- Je větší a hlubší než jsme měli
- Bude v tom lepší koupáničko
myslím že bude lepsí ,uvidíme vyzkoušíme.Moudřejší budeme až po sezoně.
Vyhovuje mi převzetí a platba na odběrovém místě a dodání do dvou dnů.
- Sestavit bazén byl docela problém. Dostat poslední trubku do spojovacího dílů byl problém. Předchozí bazén jsme měli od jiného výrobce a sestavit ho byla oproti tomuto hračka. plachta se nám zdá hodně napnutá, uvidíme co to udělá jak bude napuštěný delší dobu.
vše v pořádku
vypadá kvalitně,postaven první sezonu,tak zatím ok.Je opravdu velký.Trochu jsme se prali s rohy bazénu,které jsou na volno.Doporučuji
Bazen je pevný
- Pro děti super
Čekám až se ohřeje voda pak budu hodnotit
Bazén je pěkný, máme už druhý od vás, ale tentokrát mám výtku, jedna trubka z konstrukce přišla mírně promáčknutá, snad nebude mít vliv na užívání a vydrží. Teprve jsme jej včera složili.
- Funguje