Nejnovější recenze ze sekce Bazény
super pro děti
Zatím funkčí.
Rozbalím až příští rok,měla jsem stejný a byla jsem spokojená.Objednala jsem výhoda ceny.
- dobrá cena
- poměrně jednoduché a rychlé sestavení
- pevné stěny
- částečné průhledný
- vypadá nádherně
- tenčí dno
Za mě ideální bazén na cachtání dětí, ve kterém se mohou i naučit plavat a díky částečné průhlednosti se tam úplně neschovají. Postavit jde poměrně rychle, rám je robustní, stěny jsou velmi pevné, zato dno je z dost tenké nevyztužené fólie, tak uvidíme, co vydrží. Napuštěný bazén vypadá díky tyrkysové barvě dna nádherně a děcka jsou nadšená.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Super cena máme vyzkoušeno paráda díky
- filtr je jen papír,máme pískovou filtraci,bazén parádní
bazén paráda,nad očekávání,je větší dobře se udržuje,skládačka je dobře srozumitelná,fólie je velmi kvalitní oproti konkurenci
zkušenosti po pár dnech jen dobré
- Pevná konstrukce, uvidime jak dlouho bazén vydrží
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Tým Marimex.cz
Bazén plní svoji úlohu, drží vodu, neteče. Zázraky jsme od něj nečekali, i tak je to vzhledem k cenám vstupného a občerstvení na koupalištích ekonomicky jasná alternativa.
- Bazen - plachta vypada silnejsi, ze neco vydrzi
- Stabilni i na nerovne plose
- Pekny zevnitr diky designu "dlazdicek"
- No, manual neni uplne presny - par podstatnych udaju chybi, tak neni sestaveni na pul hodky (ale to vedro delalo taky sve :)
- Diky bocnim opernym noham nemuzu moc dobre posekat, ale diky nim bazen pekne drzi a je stabilni :)
Pekny bazen za slusne penize. S mymi 174 cm nepotrebuji schudky a vlezu do nej bez nich v poho. Rohove bile spojky nam slouzi jako plocha pro piti :)
- Dobrý vnouček se už nemohl dočkat.
- Snadná montáž
- Snadné objednání, navod v ces.jazyce priložen, snadná montáž, dobrá komunikace
Maximální spokojenost
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali.
Tým Marimex.cz
- Obsahuje jednoduchou filtraci, což umožňuje do okruhu vřadit i ohřev vody.
- Zatím nepoužíván
- snadná montáž
- provedení
- doplňky
- v základu jen kartušová filtrace
- Opakovaná dobrá zkušenost s produktem
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Bestway Power Steel Stacked Stone Swim Vista 4,88 x 3,05 x 1,07 m 56946
Přidáno: 29. července 2024
(naposledy upraveno 29. července 2024)
Zakoupeno v Bazény.IT
- Tvar - ovál
- Okénko
- Snadná montáž
- Slabá filtrace, škoda že nejde si v setu vybrat rovnou silnější
Bazén je super, za tu cenu paráda. Je odolný, děti tam i skáčou. Dobře se staví. Tvar super, dá se udělat i pár temp. Slabší je filtrace, pro samotné filtrování by možná stačila, ale když zapojím vysavač, je to slabé a spíše to víří nečistoty, protože je zde malý podtlak pro nasávání.
Vše ok.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »