Nejnovější recenze ze sekce Bazény
super
super, máme ho na ryby
- 16 let
Neni
Kupujeme již po několikáté, ale mám dojem, že poslední, kupovaný vloni měl velmi tenké dno, které se snadno proděraví.
Stejný bazén mám již několik let. Protože loni už byl problém s protékající vodou, rozhodla jsem se koupit bazén vnoučatům úplně stejný, protože jsem s tímto produktem byla několik let spokojená.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Vaše spokojenost nás velmi těší.
- ok
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení.
- ok
Dobrý bazén, doufám, že nepoteče a nebude unikat vzduch.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení.
Tým Marimex.cz
Mám ho pár dní, tak nevím.
- Rychlé nafouknutí, pevny
Bazen super na malou zahradu
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení a doporučení produktu.
Tým Marimex.cz
Dobrá cena,kvalitu mohu ohodnotit až příští sezónu.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali.
Tým Marimex.cz
- nízká cena na začátku sezóny
- ihned od začátku z nafukovacího prstence unikal vzduch, takže ho bylo třeba každý den dofukovat - kudy unikal jsem nenašel, takže ani nebylo možno zalepit
- přiložené filtrační čerpadélko je velmi malé, filtry i hadice odlišné od obdobných bazénů jiných u nás běžně prodávaných značek. Hadice mají o něco menší průměr, náhradní miniaturní kartušový filtr se mi nepovedlo koupit
S tím že nafukovací prstenec časem začne unikat člověk u takového typu bazénu člověk tak nějak počítá - většinou to nejsou bazény na déle než 1-2 sezóny. Byl to již několikátý obdobný bazén v naší rodině - nutno podotknout že byl nejlevnější - ale u žádného jiného nebyl problém s těsností prstence hned od začátku.
Příliš jsem si nedovedl představit jak bazén reklamovat, takže jsem se smířil s každodenním dofukováním.
- Vzhled
- Životnost tak 3 sezóny
- Velice rychlá montáž a demontáž
- Pevný a odolný bazén
- Ideální velikost
- Veškeré vybavení v ceně
Bazén jsem koupila už podruhé, první sežral pes. Vydržel ale pár sezón v perfektní kondici a nebýt toho psa, ještě by vesele pár let jistě sloužil. Objednala jsem proto úplně stejný. A psovi odpustila.
- Jsem velmi spokojená
zatím není namontovaný
Pěkný bazén, spokojenost.
Tým Marimex.cz
Super dočasný bazén. Jako slabinu vidím napojení pevné stěny na relativně slabé dno.
CRIVIT Easy Set 2,4 x 0,63 m
Přidáno: 15. srpna 2024
(naposledy upraveno 15. srpna 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Funkční