Marimex Tampa 366 x 91cm 10340218

Popis produktu

Parametry produktu

Tvar bazénu
kruhové
Rozměry
⌀ 366 cm
Materiál
třívrstvé PVC
Umístění
nadzemní
Celoroční
ne
Se schůdky
ne
Dekor
ratanové
S filtrací
ne
Konstrukce
samonosné

Parametry produktu

Tvar bazénu
kruhové
Rozměry
⌀ 366 cm
Materiál
třívrstvé PVC
Umístění
nadzemní
Celoroční
ne
Se schůdky
ne
Dekor
ratanové
S filtrací
ne
Konstrukce
samonosné

Popis produktu

Bazénová folie:

Stěny a dno jsou vyrobeny z pružného a pevného 3vrstvého POLYSTRENGHT PVC materiálu. Barva imituje vzhled ratanu. Síla stěny: 0,61 mm, síla prstence 0,32 mm, síla dna: 0,33 mm.

Motiv vnitřní folie = mozaika.

Výhody bazénů Tampa

Jednoduchá montáž

Bazén Tampa lze postavit bez stavebních úprav pozemku. Stačí pouze nafouknout horní prstenec a začít napouštět vodu. Stoupající vodní hladina sama vypne stěny bazénu.

Bezpečnost

Díky absenci pevných prvků a ostrých hran je bazén vhodný i pro menší děti (samozřejmě pod dohledem rodičů). Nehrozí v něm úder o konstrukci, nebo stěnu.

Sezónnost

Bazén stojí na zahradě pouze v období koupací sezóny. Jakmile přijde zima, uvolní prostor na zahradě jiným aktivitám. Díky tomu může být každé léto snadno postaven jinde.

Připojení filtrace:

K bazénu můžete připojit libovolnou kartušovou či pískovou filtraci z naší nabídky. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4").

Pro připojení pískové či kartušové filtrace je nutné dokoupit: 6 ks bazénových hadic 1 ks instalační sady

Součásti balení bazénu Tampa: bazén Tampa návod záslepky průchodů stěn bazénu 1 sada průchodu stěnou bazénu

Tolerance rozměrů bazénu:

Uvedené rozměry bazénu jsou pouze orientační a ovlivnit je může rovnost podkladu, objem napuštěné vody nebo nafouknutí límce. Povolená výrobní odchylka je 5 %.

Upozornění:

Fotografie produktu jsou ilustrační.

Zapuštění bazénu Tampa:

Bazén Tampa není určen k celkovému ani částečnému zapuštění do země. Jedná se o nadzemní bazén.

Uskladnění bazénu Tampa:

Bazén Tampa není určen k celoročnímu provozu a proto by měl být na konci koupací sezóny zazimován. Bazén je potřeba vypustit, umýt od nečistot, osušit a uložit na suché místo, kde nemrzne. Je vhodné ho v průběhu zimy občas přeskládat, aby ve folii nevznikaly přehyby. Prodloužíte tak jeho životnost.

Parametry

Rozměry a typ bazénu

  • Barva: ratan
  • Průměr bazénu: 3,66 m
  • Průměr hladiny vody: 307 cm
  • Výška bazénu: 0,91 m
  • Celkový objem vody v bazénu: 6,6 m3
  • Modelová řada: bazény Tampa
  • Konstrukce: samonosný bazén
  • Bazén: bez filtrace
  • Tvar bazénu: kruh

Vybavení bazénu:

  • Krycí plachta součástí balení: ne
  • Podložka součástí balení: ne
  • Schůdky součástí balení: ne
  • Skimmer součástí balení: ne
  • Rozměry a hmotnost balení: 1. balík - 50 x 37 x 26 cm, 14,3 kg

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Komerční panely","https://komercni-panely.heureka.cz/"],["Čelenky","https://celenky.heureka.cz/"],["Herní stoly","https://herni-stoly.heureka.cz/"],["Písmenka a číslice","https://pismenka-a-cislice.heureka.cz/"],["Cyklistické rohy","https://rohy.heureka.cz/"],["Pánské tenisové šortky","https://panske-sortky.heureka.cz/f:15671:515323/"],["Dětské výživy při ublinkávání","https://detske-speciality.heureka.cz/f:19573:1/"],["Dětské chytré hodinky","https://chytre-hodinky.heureka.cz/f:28933:41946741/"],["Matující pudry na tvář","https://pudry-na-tvar.heureka.cz/f:35436:1/"],["Kryty na mobily Xiaomi","https://kryty-mobily.heureka.cz/f:2990:1909114/"]],"Vybrané značky":[["Bazény Exit Toys","https://bazeny.heureka.cz/f:9167:40965742/"],["Bazény Hecht","https://bazeny.heureka.cz/f:9167:22498812/"],["Bazény Crivit","https://bazeny.heureka.cz/f:9167:43407499/"],["Bazény CF Group","https://bazeny.heureka.cz/f:9167:55765339/"],["Bazény Bestway","https://bazeny.heureka.cz/f:9167:54981/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat přípravek na opalování?","https://pripravky-na-opalovani.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pripravek-na-opalovani/"],["Jak vybrat dekorační polštář?","https://dekoracni-polstare.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-dekoracni-polstar/"],["Jak vybrat dámské stahovací prádlo?","https://damske-stahovaci-pradlo.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-damske-stahovaci-pradlo/"]],"Vybrané produkty":[["Pinkie prodloužená podložka Shine Gold Pink","https://podlozky-do-kocarku.heureka.cz/pinkie-prodlouzena-podlozka-shine-gold-pink/"],["Salewa Via Ferrata Premium Attac","https://via-ferrata.heureka.cz/salewa-via-ferrata-premium-attac/"],["Pyrosoft 12x Airsoftový ruční granát Pyro-5M","https://airsoftove-granaty.heureka.cz/pyrosoft-12x-airsoftovy-rucni-granat-pyro-5m/"],["QHP Minichapsy Birgit černé","https://jezdecke-chapsy-a-minichapsy.heureka.cz/qhp-minichapsy-birgit-cerne/"],["Hoya UX II UV 82 mm","https://filtry-objektivy.heureka.cz/hoya-ux-ii-uv-82-mm/"],["Alltoys Fotbalová branka 2 ks","https://fotbalove-branky.heureka.cz/alltoys-fotbalova-branka-2-ks/"],["Sony NW-A306","https://mp3-prehravace.heureka.cz/sony-nw-a306/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}