Karibu A1 Superior 4 x 4 m 91847

Popis produktu

Parametry produktu

Tvar bazénu
mnohoúhelníkové
Rozměry
⌀ 400 cm
Materiál
dřevěné
Objem vody
11000 l
Se schůdky
ano
Dekor
dřevěné
Konstrukce
dřevěné profily

Parametry produktu

Tvar bazénu
mnohoúhelníkové
Rozměry
⌀ 400 cm
Materiál
dřevěné
Objem vody
11000 l
Se schůdky
ano
Dekor
dřevěné
Konstrukce
dřevěné profily

Popis produktu

Německá kvalita od prémiového německého výrobce Karibu Holztechnik GmbH.

Zaplavat si v chladivé vodě, odpočinout na lehátku a příjemné chvilky zapít lahodným koktejlem. Pro většinu z nás to zní jako perfektní letní den. A takový den můžete prožít i ve vlastní zahradě. S našimi osmiúhelníkovými bazény se tyto vaše sny stanou reálnou skutečností. Díky svým velkorysým rozměrům 400 x 400 cm (model 1) nebo 470 x 470 cm (model 2) nabízí bazén zábavu a hry pro celou rodinu. Osmiúhelníkový bazén má objem pro cca 11 300  / 16 800 litrů vody a výšku hladiny max. 111 cm. Vnější dřevěný žebřík ze severského smrku a žebřík z nerezové oceli vám usnadní vstup do chladné vody (obojí je obsahem základního balení).

Konstrukce bazénu je vyrobena z dřevěných profilů (systém dvojité pero / drážka) síly 38 mm. Díky speciálnímu hloubkovému ošetření (tlaková impregnace) dřevo perfektně odolává vodě i povětrnostním vlivům. Vnitřní prostor je vyplněn pevnou modrou PVC fólií o síle 0,6 mm.

Pro lepší relaxaci máme v nabídce bazény s pěti různými typ teras. Ty se vzájemně liší svou velikostí, takže určitě najdete tu pravou pro svůj bazén. Terasa je pak tím ideálním místem pro vychutnání letního slunce.

Obsahem dodávky je:

  • kompletní bazén bazén KARIBU 4,0 x 4,0 m A1
  • písková filtrace KARIBU
  • skimmer
  • ochranná plachta na bazén
  • vysávací robot KARIBU

Krátký popis:

  • vnější rozměry: 400 x 400 cm
  • vnitřní rozměr: 350 x 350 cm
  • výška: 124 cm
  • výška hladiny: 111 cm
  • objem vody 11 300 L
  • vnější dřevěné schůdky jsou obsahem balení
  • vnitřní nerez schůdky do vody jsou obsahem balení
  • bez terasy

Základy bazénu:

Věnujte prosím MIMOŘÁDNOU péči při budování základu pro bazén s ohledem na velkou hmotnost vody obsažené v bazénu. Ideální je betonový základ nebo jiný pevný povrch, který bez problémů unese zátěž 12 nebo 18 tun. Pro dlouhou životnost bazénu je nutno dodržet tyto nejdůležitější předpoklady - kvalita podkladové plochy a přesná rovina.

Skladování před montáží:

Pozor, balík s materiálem není vodotěsný. Folie chrání dřevo pouze proti znečištění. Skladujte proto stavební sadu až do konečné montáže v suchu, ne přímo položenou na zemi, chráněnou proti vlivům počasí (vlhkost, slunce atd.). Neskladovat ve vytápěném prostoru!

Informace k montáži:

Balení obsahuje veškerý spojovací materiál. Dodáváme jako stavebnici v rozloženém stavu, kde stěny bazénu i případnou terasu tvoří jednotlivé dřevěné profily, které pouze sesadíte k sobě a sešroubujete. To garantuje extrémně jednoduchou montáž, kterou zvládne každý domácí kutil. Bazén montujte přesně podle pokynů v montážním návodu.

Doprava:

Osobní odběr na našich pobočkách je možný, nicméně počítejte s velkou hmotností bazénu a s nutností odpovídajícího přívěsného vozíku nebo raději dodávky (např. tranzitu). Pokud si objednáte naši dopravu, tak bazén dopravíme v rozloženém stavu nejblíže hranici vašeho pozemku. Bazén bude složen vedle nákladního vozidla, které přijede co nejblíže vámi udané adrese. Jakoukoliv další manipulaci se složeným bazénem (např. z místa složení na zahradu, do garáže) si musí zajistit kupující, dopravce další přemisťování nezajišťuje. Při vykládce je nutná spolupráce kupujícího. Především u větších bazénů s terasou předem počítejte s tím, že dodávka může představovat více palet o celkové hmotnosti ve stovkách kg!

Výrobek je určen výhradně pro soukromé (domácí) využití.

Rozměr balení je: 178 x 100 x 65 cm / 423 kg 170 x 55 x 20 cm / 50 kg

Tlaková impregnace - speciální postup, při kterém se dřevo uloží do tlakového kotle s impregnačním prostředkem a výrazně se zvýší tlak uvnitř kotle (jakási obdoba papinova hrnce). A zvýšený tlak vtlačí impregnační prostředek do vnitřní struktury dřeva, které se tak stane velmi odolným vůči vlivu okolního prostředí.

Soubory, návody:

  • https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/CZ/KARIBU/Prirozene_vlastnosti_dreva_CZ.pdf
  • https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/CZ/KARIBU/Prislusenstvi/doprava_drevenych_vyrobku_CZ.pdf

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Zapalovače","https://zapalovace.heureka.cz/"],["Friendy a vklíněnce","https://friendy-a-vklinence.heureka.cz/"],["Menstruační kalíšky","https://hygienicke-kalisky.heureka.cz/"],["Barvy na textil","https://barvy-na-textil.heureka.cz/"],["Motorky","https://motorky.heureka.cz/"],["Čističky vzduchu a zvlhčovače Tesla","https://cisticky-vzduchu-a-zvlhcovace.heureka.cz/f:2991:41881427/"],["Intimní gely Sebamed","https://intimni-myci-prostredky.heureka.cz/f:17446:735706/"],["Pomády na vlasy","https://stylingove-pripravky.heureka.cz/f:5489:1725913/"],["Herní konzole PlayStation","https://herni-konzole.heureka.cz/f:2822:43710049/"],["Sojové svíčky","https://svicky.heureka.cz/f:33709:1/"]],"Vybrané značky":[["Bazény Countryside","https://bazeny.heureka.cz/f:9167:43390848/"],["Bazény Swing","https://bazeny.heureka.cz/f:9167:21453376/"],["Bazény Jilong","https://bazeny.heureka.cz/f:9167:857141/"],["Bazény TecTake","https://bazeny.heureka.cz/f:9167:7563794/"],["Bazény Steinbach","https://bazeny.heureka.cz/f:9167:863253/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat cyklistický dres?","https://cyklisticke-dresy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-cyklisticky-dres/"],["Jak vybrat odpadkový koš?","https://odpadkove-kose.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-odpadkovy-kos/"],["Jak vybrat pisoár?","https://pisoary.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pisoar/"]],"Vybrané produkty":[["Tescoma Kráječ na kostičky a hranolky HANDY, 2 čepele","https://krajece-ovoce-zeleniny.heureka.cz/tescoma-krajec-na-kosticky-a-hranolky-handy-2-cepele_7/"],["Hašpl Kotevní patka do betonu 140x120x4mm, typ U","https://tesarske-kovani.heureka.cz/haspl-kotevni-patka-do-betonu-140x120x4mm-typ-u/"],["Alpino Sada fluorescentních barev 6 ks","https://temperove-a-vodove-barvy.heureka.cz/alpino-sada-fluorescentnich-barev-6-ks/"],["Ocún Hawk QD combi PA 16mm 10cm","https://expresky.heureka.cz/ocun-hawk-qd-combi-pa-16mm-10cm/"],["Harrows Micro soft 2ba 1000ks box Hroty Micro soft 2ba 1000 box","https://hroty-na-sipky.heureka.cz/harrows-micro-soft-2ba-1000ks-box-hroty-micro-soft-2ba-1000-box/"],["Invital Carbon 500 ml","https://uprava-vody-testy.heureka.cz/invital-carbon-500-ml/"],["Uniprodo Chrlič vody - 45 cm","https://bazenove-chrlice.heureka.cz/uniprodo-chrlic-vody-45-cm/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}